Szalah-t úgy kellett lefogni, összebalhézott Kloppal + VIDEÓ

Egyre távolabb kerül a Liverpool a bajnoki címtől, és ezt egyesek nehezen viselik a csapatnál. A bajnokságban 3. helyen álló együttes a hétvégén csak 2–2-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel a London Stadionban. Az Everton elleni vereség után Szoboszlai Dominik, Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Curtis Jones és Ibrahima Konate is csak csere volt szombaton.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén a vörösök cseréi előtt Mohamed Szalah meglehetősen feldúltan reagált Jürgen Klopp valamilyen megjegyzésére. Az elmúlt hetekben magához képest gyengébben játszó egyiptomi csatárnak a német edző odaszólt valamit, ami utána felhúzta magát, olyannyira, hogy Darwin Núneznek és Joe Gomeznek kellett őt lefognia. Azt nem tudni pontosan, min akadt ki Szalah, de az jól látszott a tévéközvetítésben, hogy nyugtatni kellett a társaknak a támadót.

Az esetnek biztosan lesz még utózöngéje, és Kloppot is meg fogják kérdezni az újságírók, hogy mit mondott a csatárának, aki annyira felidegesítette magát.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap