Szoboszlai rapkarrierbe kezdett, óriásit robbantott Azahriah-val + VIDEÓ

Szoboszlai Dominik népszerűsége egészen hatalmasra nőtt Magyarországon, főleg, amióta tavaly nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) a Liverpoolba igazolt. Csupán egy személy van, aki az országban hasonló szintű érzelmeket vált ki az emberekből, az énekes Azahriah, aki május végén három egymást követő nap ad telt házas koncertet a Puskás Arénában. A két sztár útjai pedig végre kereszteződtek.

A mesterséges intelligencia segítségével született egy dal, ami Azahriah és Desh „Mind1” című számának az átdolgozása. Desh részénél Szoboszlai rappel, aki a „Pörgetem a mixet, mint Anfielden a védőket”, „Ha itthon vagyok, all in, rakd a hazaira, Full Puskásban tolni? Előbb, mint Azahriah” sorokkal tör be a zeneiparba. A dalnak már most óriási sikere lett, alig 19 óra alatt már több mint 75 ezres megtekintést hozott a YouTube-on, a fogadtatás rendkívül pozitív volt a szurkolók részéről, többek szerint a jövő évi Európa-bajnokság slágere is lehetne az alkotás.

A videót közzétevő Full of Stars nevű csatorna elárulta, hogy a szöveget valós személyek írták és vették fel, a mesterséges intelligencia a rögzített hangokat formálta Azahriah és Szoboszlai hangszínére.

Objektum doboz

Írta a Magyar Hírlap