Terzic büszke csapatára, de az álom még nem ért véget

„Az előző idényben az utolsó fordulóban, hazai pályán veszítettük el a bajnokságot, szóval örülök, hogy valamit vissza tudtunk adni a szurkolóknak azzal, hogy döntőben vagyunk” – kezdte értékelését Edin Terzic, a Dortmund vezetőedzője.

„Ha csak egy szót kellene keresnem, az a büszkeség lenne. Ez rendkívül büszke pillanat számunkra. Büszke vagyok a stábomra, a csapatomra, a klubra, de az álom még nem ért véget” – tette hozzá.

„Sokat szenvedtünk, de vendégként nagyon jó játékot mutattunk egy olyan csapat ellen, amely nagyon erős, gyors és mozgékony támadásban, de az elődöntő egyik mérkőzésén sem kaptunk gólt. Ez hihetetlen és kiemelkedő dolog” – húzta alá Edin Terzic.

„Úgy gondolom, hogy összességében megérdemelten jutottunk döntőbe. Azért jöttünk ide, hogy szembeszálljunk egy olyan csapattal, amelynek rengeteg jó tulajdonsága van. Ez a csapatmunkának köszönhető és egy kis szerencsének is” – jegyezte meg a Dortmund edzője, utalva arra, hogy a Paris Saint-Germain a párizsi visszavágón négy kapufáig jutott és 30 kapura lövése ellenére sem tudott gólt szerezni – mindkettő rekord a BL történetében.

Az nso.hu írta meg, hogy a Dortmund mestere már a döntős ellenfelekre is kitért, hiszen szerdán derül ki, hogy a Real Madrid vagy a Bayern München lesz a riválisuk a Wembleyben.

„Tudom, hogy nem mi leszünk a favoritok. Bármelyik csapattal is találkozunk, extrém nehéz dolgunk lesz. De ez csak egy meccs és azon bármi megtörénhet, ezt szeretnénk bizonyítani” – emelte ki.

Írta a Magyar Hírlap