Lisztes Krisztián: Remélem, a kupát is megnyerjük

December óta először került a már bajnok Ferencváros labdarúgó csapatába a 18 éves Lisztes Krisztián, aki eredményes játékkal hálálta meg, hogy kezdő volt az MTK ellen.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre játéklehetőséget kaptam, még jobban annak, hogy ezt egy góllal és egy gólpasszal tudtam meghálálni. Sérüléssel küzdöttem, majd nehezen tudtam visszakerülni a csapatba. Remélem most már több játéklehetőséget kapok. Ezek a győzelmek is megerősítik, hogy a Ferencváros a legjobb. Remélem a kupát is megnyerjük” – nyilatkozta az FTC honlapjának Lisztes, aki a szezon végén távozik, a Bundesligában szereplő Frankfurt játékosa lesz.

A sorozatban hatodszor bajnok Ferencváros keretében a nyáron jelentős változás várható. A Nemzeti Sport értesülése szerint a marokkói válogatott védő Samy Mmaee szerződése lejár, s azt nem hosszabbítja meg a klub. A jelenleg sérüléssel bajlódó, 27 éves futballista a nyáron, három és fél év után elhagyja az FTC-t. A Magyarországról távozó játékos iránt Európából és Szaúd-Arábiából is érdeklődnek klubok.

Távozhat a bosnyák középpályás, Amer Gojak is, akinek ugyan még nem jár le a szerződése a Ferencvárosnál, viszont tavasszal egyetlen meccsre sem nevezte őt a szakmai stáb, nem volt tagja a keretnek. A sportlap szerint az FTC eladná a légiós játékjogát és van is külföldi érdeklődés a 27 éves, 34-szeres válogatott középpályás iránt, de konkrét ajánlat még nem érkezett érte.

Írta a Magyar Hírlap