A Manchester Unitedhez igazolhat Kerkez

Ha igaz a hír, a Premier League-ben szereplő Bournemouth magyar válogatott védőjével, Kerkez Milossal erősítheti meg a keretét a Manchester United és a Chelsea is. Ha ez valóban így történik, akkor a hamarosan megindulhat a harc Marco Rossi egyik kulcsemberéért.

Magyar válogatott focistára hajt a Manchester United (MU) – Marco Rossi kulcsembere a kiszemelt – írta meg szerdán a Metropol az angol Metro cikke alapján. Mint olvasható, világsztár helyét veheti át Kerkez Milos az MU-nál – ugyanakkor más angol sztárklub is felfigyelt a tehetséges magyar válogatott labdarúgóra.

Az angol orgánum – Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértőre utalva – megjegyzi, az utóbbi hetek híreiben Kerkez Milost a Chelsea-vel is hírbe hozták. A magyar labdarúgó-válogatottban 20 éves létére már alapembernek számító balhátvéd tavaly nyár óta az angol Premier League-ben szereplő (jelenleg 14.) Bournemouth játékosa, de a szezonbeli 23 tétmeccsen nyújtott teljesítményével máris felhívta magára a „nagyok” figyelmét.

Írta a Magyar Hírlap